Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Jordi Imaz coordinador del Premi Empordà de Novel·la

Rubén Herranz

Oberta la convocatòria per a la concessió d’un premi econòmic per al III Premi Empordà de Novel·la. Per aquest motiu, hem conversat amb Jordi Imaz, coordinador del Premi Empordà de Novel·la. A més, s’ha de destacar que Imaz visitarà Palafrugell el proper divendres 8 de novembre per presentar la novel·la guanyadora de la 2a edició.

Un cop oberta la convocatòria per la 3a edició dels premis, els candidats podran presentar la seva obra fins el 5 de febrer. Entre els requisits per a presentar-s’hi hi ha el fet que les obres han de ser inèdites i escrites en català. A més, l’extensió mínima ha de ser de 200 pàgines. Les obres es presentaran de manera anònima i enguany es concedirà un premi de 2.500 euros.

D’altra banda, com en l’edició anterior, l’obra guanyadora serà publicada per Brau Edicions, prèvia signatura del corresponent contracte. El veredicte del premi es farà públic en el transcurs de l’acte de lliurament que tindrà lloc la vigília de Sant Jordi de 2020 a la Biblioteca Lluïsa Durant de la Bisbal d’Empordà. Enguany el jurat del III Premi Empordà de Novel·la estarà format per Joan Maria Puigvert, Neus Lloveras, Marià Sais, Pere Maruny i Blai Manté, guanyador del 2019.

La iniciativa va néixer de la mà de l’editorial Edicions Farenheit 451 i de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà amb la voluntat d’incentivar la participació tant de talents emergents, com d’escriptors en actiu. Podeu recuperar la conversa amb Jordi Imaz, coordinador del Premi Empordà de Novel·la al següent àudio.