Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Informatiu de Ràdio Palafrugell dijous 30

Rafel Corbí

A l’Informatiu de Ràdio Palafrugell del dijous 30 de maig hem parlat de

  • Comencem amb el 1r Iftar Popular de Palafrugell. Les referents de convivència de l’Ajuntament de Palafrugell ens donen els detalls de la seva feina i de l’Iftar Popular de Palafrugell L’Iftar és el trencament del dejú durant el Ramadà El dijous 30 de maig tindrà lloc el primer Iftar Popular de Palafrugell. L’acte es farà a Els Ametllers a les 19.30h.
  • Tot seguit, explicarem la pavimentació de l’accés a l’Estadi Municipal de Palafrugell. L’obra consisteix en la pavimentació de l’accés a les graderies i vestidors de l’Estadi existent. L’objectiu és mostrar una continuïtat amb la pacificació que es va fer en el seu moment a l’entrada del Pavelló de Patinatge.
  • Informació comarcal ens porta fins a la Bisbal. La capital de la comarca pinta els carrers que porten cap a les escoles per fer-los més segurs pels infants.
  • A més a més, Martí Sabrià valora els resultats electorals de Mont-ras. El seu grup, Mont-ras al Cor es va quedar lluny d’obtenir els suports necessaris i va veure com Junts per Mont-ras aconseguia 5 regidors pels 3 del seu partit. Sabrià dona la cara a Ràdio Palafrugell.
  • Tanquem l’Informatiu de Ràdio Palafrugell del dijous 30 amb la 4a edició de l’Oncoswim. En Gerard Alemany ha explicat els detalls de la prèvia que alguns membres del Club Natació Radika Swim van fer diumenge passat. També ha destacat que la recaptació de l’Oncoswim 2019 ja supera a la del 2018

L’informatiu

Notícies de Palafrugell

More info