Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Informatiu de Ràdio Palafrugell 29 de maig

A l’Informatiu de Ràdio Palafrugell hem parlat:

  • 53a Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell. Albert Gómez, regidor de promoció econòmica en funcions explica les novetats de la Cantada d’enguany. La principal novetat és que la Cantada estarà dedicada a la capital de Cuba, l’Havana. En aquest sentit, Gómez ha destacat que Calella de Palafrugell i Begur (Fira dels Indians)  han estat els únics municipis catalans que col·laboraran en els actes de celebració dels 500 anys de l’Havana.
  • També parlarem del Ple de comiat del mandat 2015-2019. El dimarts 28 de maig va tenir lloc el darrer ple de la legislatura actual. A partir del 15 de juny, 11 regidors deixaran el consistori. Per aquest motiu, repassarem els comiats dels edils.
  • Més política per destacar els històrics resultats d’ERC Palamós. Lluís Puig, el passat 26 de maig va ser reelegit alcalde de Palamós amb una victòria aclaparant. ERC Palamós va aconseguir la majoria absoluta per primera vegada per a la formació republicana.
  • A continuació parlarem de l‘abandonament de 6 cadells de gos. L’Associació Protectora d’Animals Rodamón ha denunciat a través de les xarxes socials que dos individus van abandonar a la protectora 6 cadells de gos d’un mes d’edat. La protectora ha difòs el vídeo a través de les xarxes socials amb la intenció de poder identificar la parella que va deixar els animals amb nocturnitat i alevosia.
  • Acabarem parlant del sènior del Club Handbol Garbí. L’equip d’Uri Sierra té la possibilitat aquest dissabte a les 12 del migdia de poder assolir l’ascens de categoria si venç el partit que l’enfronta contra el Pardines. Escoltarem les paraules que l’entrenador palafrugellenc va deixar al programa Esports al Punt de Rafel Corbí.