Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Els Cremats, aquest dissabte 14 al TMP presentant “Desperta”

Rafel Corbí

Aquest dissabte dia 14, a les 8 del vespre, hi ha al teatre municipal de Palafrugell una d’aquelles cites que no es poden perdre. Els Cremats, un sextet de joves que s’han fet grans (tampoc tant), i que ja són una icona de la música palafrugellenca, presenten el seu darrer disc. Així porten “Desperta“, que ens acosta unes sonoritats diverses, peces originals i versions d’alta qualitat de clàssics de casa nostra o de peces poc conegudes a ca nostra.

 

Els Cremats tenen una trajectòria de 23 anys. En aquest darrer projecte es mostra l’estat natural de la banda. Així es poden veure les seves inquietuds i, sobretot, una maduresa feta a cop d’àlbums i de concerts per la nostra (i la seva) geografia. Una família de sis que ha aguantat junts, cosa gens normal en aquest món nostre. En aquest sentit, com expliquen a la revista EnderrockDesperta és un treball madur d’una formació molt consolidada amb deu històries que tenen un segell comú: l’amor cap al seu país i la seva gent.

En Narcís Ferrer, un dels 3 membres fundadors que romanen a la banda, ens ha visitat avui i amb ell hem parlat molta estona. Ha estat tot un plaer. Podeu recuperar la conversa íntegra en el següent arxiu.

D’altra banda, també podeu veure el videoclip de “Collonar”, una de les noves cançons que porta el nou àlbum.