Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Cine club Garbí obre el cap de setmana amb Pavarotti i Judy Garland

Rafel Corbí

A través de l’Àlex Cebollero donem per iniciat el cap de setmana amb l’estrena de noves pel·lícules del Cine club Garbí. Concretament, des d’avui fins diumenge es podrà gaudir, al Teatre Municipal de Palafrugell, de sessions basades en dos protagonistes molt rellevants: Luciano Pavarotti i Judy Garland.

La pel·lícula de Pavarotti, dirigida per Ron Howard, gira entorn la figura del tenor a través del gènere documental. En aquest sentit, la ficció queda enrere per donar pas als èxits i dificultats del cantant, tant de la seva vida personal com professional. L’aparició testimonial de Plácido Domingo i Josep Carreras -dos grans tenors- també és rellevant per entendre una gran època on els tres compartiren professió. Altres aspectes que, segons el nostre expert, es podran veure seran l’activitat filantròpica de l’artista i la seva trajectòria personal com a marit i com a pare. En definitiva, aquest documental recordarà la vida d’un dels tenors més populars, el qual va tenir la sort de viure en un moment àlgit de l’òpera.

Recordeu que si voleu visualitzar aquesta pel·lícula, es farà en dues versions. La primera es projectarà el dissabte a les 22h en versió original subtitulada, i la segona el diumenge a les 17h doblada.

La primera en donar veu a la cançó Over the Rainbow

D’altra banda, la segona pel·lícula sobre la qual ens ha parlat l’Àlex es basa en la vida de Judy Garland. Una actriu i cantant que es va fer un lloc a la indústria amb El Mago de Oz. Des de ben jove, i lluny dels estàndards de bellesa de Hollywood, l’aspirant a actriu va voler lluitar per la seva carrera professional. No obstant, dins la pel·lícula veurem també com la seva vida sentimental i laboral ha patit alts i baixos a causa de certes addiccions.

Malgrat la seva curta vida, a través de la interpretació excel·lent de la Renée Zellweger, es podrà captar l’essència d’una gran figura artística. Un film que es projectarà des d’avui a les 22h fins el diumenge. 

Per escoltar l’entrevista sencera cliqueu al següent enllaç: