Title

Artist

El CH Palafrugell resisteix 25 minuts davant el Barça

Rubén Herranz Vieito

La gran temporada que està duent a terme el Palafrugell no va poder contra el totpoderós Barça. Els de Xavier Garcia Balda, però, van plantar cara i es van avançar dos cops en una gran primera part. El punt clau va ser que els blaugrana van empatar amb molta rapidesa les dues vegades que els blanc i negres es van posar per davant al marcador.

El Palafrugell va començar sòlid, amb una bona defensa i creant perill. En aquest sentit, es va avançar dos cops. Primer, amb un gol de Canet, que va tocar un tir de Ferran Garcia (1-0). Després del ràpid empat blaugrana per part d’Álvarez, Pol Vives, aixecant i picant en una ràpida transició, va fer un gran gol (2-1). No obstant això, Hélder Nunes va empatar de seguida i ell mateix, de penal, va fer el 2-3.

En el segon temps de nou Álvarez, mitjançant una falta directa va ampliar distàncies amb el 2-4. El 2-5 de Rodríguez, a boca de canó aprofitant una assistència de Bargalló. Aquest gol va acabar de sentenciar el duel. En aquest sentit la segona part es va fer molt llarga pels blanc i negres que van notar el desgast dels primers 25 minuts. A més, l’especialista Ferran Garcia no va poder batre Egurrola en un nou lliure directe. D’altra banda,  Alabart, amb habilitat, va fer el 2-6 definitiu.

No obstant això, l’equip de Xavier Garcia Balda continua en una bona posició. Amb els mateixos 11 punts que el Reus, Noia, Lleida i Caldes ara ocupen una 9a posició en una classificació molt ajustada especialment a mitja taula. En el pròxim duel visitaran el Noia, el dimarts 19 de novembre.

Podeu recuperar la retransmissió íntegra del partit entre CH Palafrugell i Barça per part de Jordi Badosa i Francesc Solés al següent arxiu.