Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Dracula, la minisèrie de Netflix

Rubén Herranz Vieito

En Narcís Mir ens porta una nova sèrie a la secció de l’Hora del Peix Fregit. Aquesta setmana ha parlat de Dracula, la minisèrie de Netflix de la que molta gent en parla.

Malgrat que només són 3 capítols, l’enèssima adaptació de Dracula ha generat molta expectativa. Així, en Narcís ha comentat que la proposta aporta diversos elements interessants. D’una banda, trobem un personatge més modern i adaptat a l’actualitat. El gran número de visualitzacions a través de la plataforma fa indicar que la sèrie pot tenir una nova temporada.

Respecte als tres episodis el nostre expert en televisió ha destacat que els dos primers estan molt ben aconseguits. D’altra banda, el tercer i darrer capítol deixa molt que desitjar. No obstant això, Narcís Mir creu que se li ha de donar una oportunitat, més encara si arriba una segona entrega.

Un altre aspecte rellevant és que els tres episodis han estat dirigits per tres directors diferents. A més, un altre punt a favor és que els creadors són els mateixos que els ideòlegs de Sherlock. Així doncs, aquesta setmana portem la proposta de Dracula, la miniserie de Netflix, amb el segell de la BBC.