Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


David Pagès presenta Què t’ha ensenyat la vida?

Rubén Herranz

El local social de l’Associació de Veïns i Amics de Calella (AVAC) acollirà avui a les 20h la presentació de Què t’ha ensenyat la vida?, de l’escriptor David Pagès. Aquesta és la darrera obre de l’escriptor i activista cultural, en la que dona veu a 202 persones, majors de 65 anys que ens transmeten allò que han après a la vida.
La nova publicació de Pagès gira entorn de les reflexions de les persones a les que va fer la pregunta de què els hi havia ensenyat la vida. David Pagès ha contextualitzat que des de ben petit ja sentia atracció per conversar amb els adults. No obstant això, aquest llibre no va començar a fer-lo fins ara fa 4 anys.

 

 

La majoria dels protagonistes d’aquest llibre són noms coneguts i personatges públics, tot i que també hi ha persones anònimes. Malgrat que són persones de diversos àmbits professionals, Què t’ha ensenyat la vida? és un recull de reflexions sobre els grans temes de la condició humana.

 

 

D’altra banda, la tria de la majoria de persones no ha estat a l’atzar. Això sí, n’hi ha que han esdevingut una de les 202 veus de forma, pràcticament casual.

 

 

Respecte a la presentació, també cal destacar que entre alguns dels textos que es llegiran hi haurà noms de persones relacionades amb Palafrugell i la comarca. Per exemple, el nom de la pedagoga i escriptora, Teresa Juvé.

 

 

A més de David Pagès, la presentació també comptarà amb la presència de la Lluïsa Bonal, presidenta de l’AVAC, en Jordi Penas que presentarà el llibre, la mestra Eli Gómez  encarregada de llegir les reflexions que surten a la publicació. Per últim, per tancar l’acte hi haurà una cloenda musical a càrrec de la Mireia Pagès.