Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Com el plaer pot influir en el nostre dia a dia

Rubén Herranz

Ignacio Morgado, catedràtic de Psicobiologia de l’Institut de Neurociència de la Facultat de Psicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) presenta el seu darrer llibre divendres a les 19h a la Biblioteca de Palafrugell. Deseo y placer. La ciencia de las motivaciones ens explica, entre d’altres coses, com el plaer pot influir en el nostre dia a dia. A més, durant la presentació també posarà de manifest “quines són les motivacions principals que determinen la supervivència i la reproducció dels éssers vius”.

En aquest sentit, cal destacar que hi ha dos tipus de motivacions. D’una banda la incentiva i, de l’altra la homeostàtica. La primera té a veure en fer coses per obtenir plaer i la segona està relacionada amb les addicions. Així, un fet que podia estar relacionat amb el plaer es pot acabar fent per no sentir-se malament.

D’altra banda, durant la presentació també parlarà de la importància de dormir bé, ja que això serveix per regenerar el cervell. També aboradarà temes com el sexe o les dificultats per fer front a l’obesitat.

Així doncs, si voleu conèixer més al voltant del nostre cervell no us perdeu la presentació de Deseo y placer. La ciencia de las motivaciones. A les 19h a la sala polivalent de la Biblioteca de Palafrugell.

L’Hora del Peix Fregit

El magazine matinal de Palafrugell

More info