Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Carnival Row una sèrie per sota les expectatives

Rubén Herranz

 

Aquesta setmana a la secció de sèries dels dilluns de l’Hora del Peix Fregit hem parlat de Carnival Row, una sèrie per sota les expectatives. D’ençà el final de Game Of Thrones han estat moltes les produccions que han volgut agafar el seu relleu. La proposta d’Amazon Prime agafa elements de caràcter fantàstic, barrejant en una mateixa ciutat éssers mitològics i humans. A més, com a punt positiu també hi ha el fet de tenir actors de renom com Orlando Bloom i Cara Delevigne.

Malgrat això, en Narcís Mir ens explica que la primera temporada de la sèrie no va acabar de reeixir. Entre els factors que expliquen que titulem Carnival Row, una sèrie per sota les expectatives és que les subtrames no acaben d’estar a l’alçada. Així com la trama principal, centrada en resoldre els misteriosos assessinats que hi ha a la ciutat, funciona bé, gràcies a l’element victorià, la resta no acaben d’encaixar.

No obstant això, en Narcís Mir espera que en aquesta segona temporada de Carnival Row es pugui resoldre aquest tema i la sèrie sigui més interessant al llarg de tota el capítol.