Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Carla Romagosa ens parla de la menopausa

Rubén Herranz Vieito

Avui a l’Hora del Peix Fregit de Ràdio Palafrugell hem estrenat una nova secció. Cada divendres, la Carla Romagosa ens parla de la menopausa, aquesta etapa de la vida de les dones de la que encara no hi ha prou informació. Així, l’objectiu principal que mou a Romagosa és ajudar a sentir-se bé a les dones. En aquest sentit, trobareu més informació a la pàgina web de la Carla.

En aquesta primera càpsula sobre la menopausa hem explicat les principals característiques que presenta la menopausa. Primer de tot la Carla ha volgut deixar clar que és un procés natural que apareix, de mitjana, als 51 anys. No obstant això, recordem que ella va tenir una menopausa prematura com ens va explicar a mitjans d’estiu.

Malgrat que totes les dones saben que tard o d’hora arribarà aquest moment, encara actualment hi ha molts dubtes al voltant de la menopausa. Així doncs, queda clar que falta informació. De fet, Romagosa ha destacat que són moltes les dones que fins que no li diuen que tenen menopausa fan molts tractaments per pal·liar els símptomes com la migranya o l’insomni.

 

Per aquest motiu, després de tancar l’etapa de presentació de La meva amiga Meno i jo, ara s’ha focalitzat en oferir conferències i xerrades entorn a la menopausa. La seva gran il·lusió és divulgar tot allò en el que ella s’ha format i que li va costar tant obtenir informació.

Així doncs, a partir d’avui, cada divendres la Carla Romagosa ens parla de la menopausa a Ràdio Palafrugell. Podeu recuperar la càpsula sencera al següent arxiu.