Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Ayla: la hija de la guerra, una història real

Rafel Corbí

Des de diumenge el Cine Club Garbí ofereix el film Ayla: la hija de la guerra. Aquest drama d’origen turc se situa al 1950, enmig de la Guerra de Corea. El sergent Süleyman troba un nena sola, sense els seus pares i a punt de morir congelada. La relació entre aquests dos personatges centrarà bona part de la història. De fet, la nena atrapa el cor del sergent, el qual arriscarà la seva pròpia vida per salvar-la. Malgrat que Süleyman és incapaç de comunicar-se amb ella es crea un gran vincle entre tots dos. Així, el sergent decideix anomenar-la Ayla, en una clara reminiscència de la lluna el dia que es van trobar.

A més a més, aquest film es basa en una història real. Per tant, una raó més per no deixar passar l’oportunitat de veure aquest film. Us deixem amb el tràiler de la pel·lícula.

Àlex Cebollero, director del Cine Club Garbí, ens ha explicat aquests i altres detalls d’aquesta pel·lícula. Es projectarà demà dimarts a les 22h i també el dimecres en doble sessió, a les 19:30h i a les 22h.

Així doncs, Ayla: la hija de la guerra una nova proposta que arriba per amenitzar les tardes del mes d’agost al Teatre Municipal de Palafrugell de la mà del Cine Club Garbí.