Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Arriba la plataforma Apple TV+

Rubén Herranz Vieito

En Narcís Mir aquest dilluns ens ha parlat de l’arribada de la plataforma Apple TV+. Aquesta nova plataforma televisiva està disponsible des de l’1 de novembre. Així doncs, arriba una nova possibilitat per veure sèries i pel·lícules a la petita pantalla.

A la càpsula de sèries de l’Hora del Peix Fregit hem fet una pinzellada pel que vola aportar Apple TV+. A més, també hem destacat tres sèries que han de ser l’emblema de la plataforma. Al voltant del preu aquest se situa per sota els 10€ mensuals. També, com fan altres competidores, ofereix un mes de prova gratuït.

Malgrat que, de moment, el catàleg de propostes no és tan extens com HBO o Netflix, des d’Apple s’ofereixen diverses propostes interessants. Així en Narcís ha posat el focus sobre tres sèries. D’una banda, la protagonitzada per Aaron Paul que retorna a la petita pantalla després de Breaking Bad i de El Camino. D’altra banda, ha parlat de L’escriptor Fantasma, centrada en els any 80 i 90 i que busca arriba al públic juvenil. Per últim, la gran aposta de la plataforma Apple TV+ és See, que té com actor principal a Jaon Momoa (Game of Thrones o Aquaman).

Apple Tv

Així doncs, amb l’arribada d’aquesta nova plataforma s’amplia encara més el panorama televisiu. Caldrà esperar per veure si pot fer la competència a les principals marques i si planta cara a les noves que vindran com Disney+.

D’altra banda, a més de les propostes que ens ha recomanat en Narcís Mir, també hi trobem  The Morning Show‘ amb Jennifer Aniston i ‘Amazing Stories‘, del reconegut director Steven Spielberg.