Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Arriba El Rey León a Palafrugell

Rafel Corbí

Aquest cap de setmana arriba El Rey León’ a Palafrugell, mitjançant el Cine Club Garbí. La nova pel·lícula de Live Action de Disney està dirigida por Jon Favreau. Aquest remake és molt fidel al film original de 1994. Així, és un viatge a la sabana africana en la que ha nascut el futur rei, en Simba. No obstant l’alegria de la majoria d’animals del regne, n’hi ha un que no ho celebra. Es tracta de Scar, l’oncle de Simba i germà de Mufasa. L’enveja de Scar envers el nouvingut i cap al seu germà el farà unir-se a les hienes per obtenir el tro. Un fet que obligarà a Simba a exiliar-se. Pel camí coneix dos amics que l’ajudaran en la seva nova etapa, fins a tornar a casa seva per recuperar el seu destí.

Així doncs, aquest cap de setmana arriba el Rey León a Palafrugell. Una pel·lícula que està triomfant a totes les sales de cinema. El Cine Club Garbí projectarà aquesta pel·lícula avui divendres a les 19:30h, dissabte i diumenge a les 17h. A més, també es podrà veure dilluns 5 i dimarts 6 a les 19:30h.

L’Àlex Cebollero, director del Cine Club Garbí explica algunes de les curiositats que que introdueix aquesta nova versió del clàssic de Disney.

Així doncs, una nova proposta de les moltes que arriben al Teatre Municipal de Palafrugell aquest mes d’agost en format de cinema.