Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Arbre de nadal adornat d’interludis musicals al Teatre Municipal

Irene de las Heras

El proper dissabte 14 a les 12h es celebrà el concert de Nadal organitzat per l’Escola de Música de Palafrugell. Com ens explicava la Rita Ferrer, directora de l’escola, serà un esdeveniment obert a tot el poble.

Aquest any s’ha organitzat l’audició adornant-la amb una temàtica nadalenca, la vida d’un arbre de nadal i la seva trajectòria. Aquest fil conductor com a eix d’animació començarà en l’origen d’aquest arbre festiu i l’acompanyarà durant tota l’audició musical.

L’entrada és lliure. L’audició durarà una hora i les intervencions aniran sorgint de manera dinàmica. Hi haurà diferents interludis musicals on hi intervindrà l’Energia Big Band, els Conjunts de Corda grans i petits, els Combos, els Conjunts de Guitarra, el Conjunt de Vent Mañogil i finalment acabaran tancant amb l’Energia Cobla. A més a més, hi haurà l’aparició del cor Els Virolets que cantaran juntament amb el Conjunt de Vent Mañogil.  

 

 

És una festa de nadal organitzada pel Centre Musical on tothom té la possibilitat de ser partícip d’aquesta celebració i pot impregnar-se d’aquest ambient harmoniós. També és una mostra educativa com a activitat de coneixença de diversos instruments que presenta una clara percepció del que esdevé l’ensenyament musical al municipi de Palafrugell. La directora de cant convida a tothom qui vulgui gaudir d’aquest espectacle i també sobretot, als més petits que vulguin descobrir aquest entranyable món entre música. 

 

 

Podeu recuperar l’entrevista completa en el següent arxiu:

Arbre de nadal adornat d'interludis musicals al Teatre Municipal