Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Alfons Rius rebutja l’organització del “market” i la remodelació de la Plaça Priorat Santa Anna.

Rubén Herranz

Conversem amb el regidor d’En Comú Podem Palafrugell, Alfons Rius. Al llarg de la conversa, el regidor mostra la seva posició defensora del comerç de proximitat i comparteix la demanda que va realitzar en l’últim ple de maig: l’anu·lació de l’esdeveniment lúdic-comercial a càrrec de l’empresa barcelonina La Industrial Market &Events previst entre el 24 i 27 de juny, el pont de Sant Joan.

La petició ve justificada per l‘afectació que aquest provocarà en el comerç i restauració locals. A més apunta que en cap cas se’ls va consultar, ni tampoc es va informar a Oohxigen, l’Associació de Comerç i Negoci de Palafrugell.

 

A continuació, el regidor Alfons Rius ha fet pública la queixa del partit sobre la remodelació de la Plaça del Priorat de Santa Anna sense la presentació d’un projecte detallat. A continuació, Rius justifica que el projecte no ha estat correctament presentat. Rius, també es reclama la organització d’un procés participatiu amb veïns i comerços per arribar a consens sobre la remodelació de l’espai.

D’altra banda, també apunta que malgrat que aquest és un dels projectes emmarcats en les inversions per romanent, a les quals el seu grup va donar suport, no se’ls ha informat degudament. Per això, lamenta la manca de comunicació de l’equip de govern. A més, recorda que “el que va ser un sí en aquell moment, es pot convertir en un no”.

A continuació, trobareu adjunta l‘entrevista íntegra amb el regidor Alfons Rius al reproductor de continuació.