Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Agustí Fernández, programador de les Festes de Primavera

Rubén Herranz

Aquest cap de setmana arriba el gran gruix d’activitats emmarcades dins de les Festes de Primavera. Les activitats es coordinen des de l’àrea de cultura de l’Ajuntament de Palafrugell. Agustí Fernández, programador de les Festes de Primavera, destaca la gran implicació que hi hagut enguany de moltes àrees del consistori per col·laborar a les 57es Festes de Primavera.

D’altra banda, atès que enguany les Festes coincideixen amb el mes de juny torna el Tobogan aquàtic. Aquesta activitat, organitzada per l’àrea de Joventut, tindrà lloc el dissabte 8 de les 18h a les 24h al Barris i Buixó. A més, el mateix dissabte també hi haurà el Concert 360º a càrrec del palafrugellenc Keko Domènech. El cantautor del barri de la Sauleda actuarà a Plaça Nova a les 19h.

El punt àlgid de les Festes de Primavera arribarà diumenge amb el Carroussel Costa Brava. 7 colles palafrugellenques de l’Associació de Carrossaires de Palafrugell participaran dins de la categoria de Carrosses inèdites. A més, Agustí Fernández, ha volgut posar de relleu el ball de comparses que oferiran totes les colles participants un cop es plantin les carrosses a l’aparcament del pavelló de patinatge

En aquesta línia, Agustí Fernández, programador de les Festes de Primavera, també ha remarcat la importància de treballar colze a colze amb l’Associació de Carrossaires. D’aquesta manera, amb la seva implicació, la de les àrees de l’Ajuntament i de les entitats del municipi es vol donar aquest impuls a les Festes que tant es ve reclamant.

Recupereu totes les activitats de les Festes de Primavera a l’enllaç.