Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


7a edició del Pessebre vivent de Llofriu

A Ràdio Palafrugell hem parlat amb Josep Estanyol, president de l’Associació d’Amics i Veïns de Llofriu (AVALL) perquè ens expliqui els detalls de la 7a edició del Pessebre vivent de Llofriu.

Per aquestes vacances de Nadal torna el Pessebre vivent. L’associació de veïns i amics de Llofriu junt amb la col·laboració d’altres entitats, han organitzat un any més quest pessebre Llofriuenc.

Els participants en són 120 persones, amb qui en Josep esta molt agraït per la seva participació i col·laboració. Tanmateix, no dubta en voler arreplegar més gent que s’ho vulgui passar bé durant aquesta vetllada festiva.

 

Serà el dijous 26 a les 19h. El preu de l’entrada és de 3 euros pels adults, i 1 euro pels menors. La venda d’entrades és a des de les 18h fins les 20h. No obstant, es poden aconseguir ja anticipades al Teatre Municipal de Palafrugell.

 

El dia de Sant Esteve, els trenta quadres escènics que es presenten estaran disposats al llarg del recorregut dintre del municipi agregat. Aquest any, com ens explicava en Josep, s’han centrat en polir petits detalls com poden ser la il·luminació d’algunes zones que potser en darreres edicions es veien més fosques. A més a més, oferiran un got de caldo i també algunes altres sorpreses.

En els anys anteriors hi han assistit entre 800 i 1000 persones. Aquest any volen arribar a les mateixes xifres, però sobre tot, passar-ho bé. Conviden a tothom a veure el pessebre i les seves petites novetats. Pels que no l’han vist, que no se’l perdin!

 

 

 

Podeu recuperar l’entrevista amb Josep Estanyol al voltant de la 7a edició del Pessebre vivent de Llofriu al següent arxiu.

Informatius

Notícies de Palafrugell

More info