Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


40 ANYS DE RÀDIO PALAFRUGELL – Cyril Torres

Rafel Corbí

En el podcast de continuació, adjuntem la conversa que vam mantenir amb en Lluís Poch durant el directe des de Plaça Nova a Ràdio Palafrugell. L’entrevista, presenta el segon programa dels deu que conformen el repàs dels 40 anys d’història de Ràdio Palafrugell. En aquests programes especials, es repassa la història de l’emissora municipal a través dels personatges que van fer possible els seus inicis i la seva perduració en el temps durant tots aquests anys. D’altra banda, Poch també fa una anàlisi sobre el paper actual de l’emissora a la vila i aprofita el nostre micròfon per fer públiques algunes de les propostes de millora per al futur de Ràdio Palafrugell.

Al llarg de l’entrevista, en Cyril recorda les seves primeres passes a l’emissora municipal: els primers programes on va participar, els quals van continuar, les anècdotes amb l’equip i molt més.

Altrament, aprofita els micròfons dels del directe de Plaça Nova per manifestar el seu descontentament amb la ubicació actual de la ràdio i diferents propostes de millora. Assegura que, apostar per la millora de l’emissora municipal, garanteix al poble d’un mitjà de comunicació de qualitat i de proximitat “que no es pot perdre”.

Finalment, trobareu adjunta la conversa completa amb en Cyril Torres durant el directe des de Plaça Nova a Ràdio Palafrugell.