Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


40 anys de Ràdio Palafrugell – Els fundadors

Ràdio Palafrugell

A continuació podeu recuperar el primer programa, dels deu que conformaran el repàs als 40 anys d’història de Ràdio Palafrugell. En aquests programes especials, els quals cada un correspondrà a 4 anys, hi haurà un tema principal que ocuparà bona part de la durada de l’espai. D’altra banda, també es repassaran les notícies i efemèrides més destacades de la època que tracti cada programa, així com també hi haurà un espai per recuperar quines eren les cançons que sonaven durant el període en concret.

A més, també es passaran falques publicitàries d’anys enrere, per recordar antics establiments i negocis del municipi que en el seu moment van decidir anunciar-se a l’emissora.

En aquest primer episodi es posarà la mirada en els fundadors de Ràdio Palafrugell. Les primeres proves van començar l’any 1980, tot i que l’emissió regular no va ser fins el 1981. Els responsables de l’inici de la ràdio van ser Pere Doga (primer director), Albert Padrosa, Juli Gòmez i Àlex Rueda. Tot i que es va contactar amb els tres primers per poder parlar dels inicis de l’emissora, només Padrosa va accedir a venir a la ràdio. Així, a continuació podeu recuperar aquest primer programa en el que Albert Padrosa explica com van ser els inicis de Ràdio Palafrugell.