Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


3a gala solidària pel càncer infantil a Palamós

Rubén Herranz Vieito

Aquest diumenge 8 de desembre la Nau dels 50 metres acollirà la 3a gala solidària pel càncer infantil a Palamós. A Ràdio Palafrugell ens n’hem fet ressò i n’hem parlat amb una de les organitzadores, la Cristina Xamaní. Així, ens ha explicat que l’acte serà obert a tothom amb activitats previstes durant tot el dia i pensades per al públic familiar, en la que hi participaran diferents  entitats palamosines. Les entrades tenen un preu de 5 €, amb la qual es podrà entrar i sortir de la Nau dels 50 metres durant tot el dia i gaudir de totes les activitats  previstes.

AFANOC i la Casa dels Xuklis treballa per millorar la qualitat de vida de  tots els nens i nenes afectats pel càncer infantil. La Nau dels 50 metres de Palamós serà aquest diumenge 8 de desembre el  centre de celebració de la tercera Gala Solidària AFANOC, la Casa dels  Xuklis.

Després de dues edicions amb molta participació, aquest diumenge l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) celebra a Palamós aquesta nova gala benèfica amb activitats per a tota la família i durant tot el dia. Concentrada a la Nau dels 50 metres.

Donatius a 5€ per gaudir d’activitats durant tot el dia

Les entrades tenen un preu de 5 €, amb la qual es podrà entrar i sortir de la  Nau dels 50 metres durant tot el dia i gaudir de totes les activitats previstes. El programa festiu de diumenge s’iniciarà a les 10 h, coincidint amb l’obertura de portes de la Nau dels 50 metres. En aquest moment, tindrà lloc una concentració amb un centenar de “moteros”. Així, des de l’Agrupació motera de Girona organitzaran un esmorzar solidari.

Paral·lelament, dins la Nau, s’iniciaran els tallers infantils i d’animació entre els quals hi haurà jocs de taula, jocs gegants i tallers de manualitats. També tindrà lloc una sessió de zumba. Les activitats a la tarda s’iniciaran a partir de les 16h. Donarà el tret de sortida una desfilada de modes a la qual li seguirà les actuacions de dansa a càrrec de diferents entitats palamosines. Per últim, la tarda es complementarà amb una gran rifa solidària i disco mòbil amb el DJ Sapixxx

Podeu recuperar la conversa íntegra de Cristina Xamaní a Ràdio Palafrugell.