L’Eco Hotel Can Mascort de Palafrugell guanya una Clau Michelin
Escrit per Ferran Castelló el 8 de Maig de 2024
- És un premi creat fa poc i equivalent a les Estrelles Michelin que guanyen els restaurants.
L’Eco Hotel Can Mascort de Palafrugell ha guanyat una Clau Michelin. És un premi creat fa poc i equivalent a les Estrelles Michelin que guanyen els restaurants. Els guardons reconeixen l’excel·lència, la qualitat del servei que ofereix, la sostenibilitat i el benestar natural. Arreu de l’estat espanyol, hi ha 5 hotels amb tres Claus, 12 amb dues i 80 amb una.
L’hotel palafrugellenc és un projecte familiar que va començar a plantejar-se fa uns vint anys, tot i que en fa dos que va obrir les portes. Els propietaris són Lourdes Gaude i Alfred Villagrasa. Gaude té anys d’experiència en el sector hoteler.
El negoci és al carrer del Raval Inferior, 23-25. Se situa en un edifici datat del 1694 i amb una farmàcia antiga. Les obres de rehabilitació van tenir en compte l’impacte de l’entorn i la sensació de benestar. Ho explica Alfred Villagrasa.
L’hotel té de diferents espais. Inclou 15 habitacions en dues plantes, una botiga de productes ecològics a l’antiga farmàcia i una cambra de bany calent. A més, hi ha una biblioteca i una terrassa amb vistes de Palafrugell.