Jordi Policarp presenta ‘Res no serà igual’
Escrit per Ràdio Palafrugell el 12 d'Agost de 2020
- A les 7 de la tarda Jordi Policarp presenta la seva primera novel·la Res no serà igual a la Biblioteca de Palafrugell.
- Es tracta d’una narrativa inspirada en la Garrotxa i la vida de Rodrigo Gómez “Rodri”.
Aquesta tarda a les 19h Jordi Policarp presenta Res no serà igual a la Biblioteca de Palafrugell. A més de l’autor, també hi haurà la presència de Neus Colomer representant d’Òmnium Cultural Baix Empordà i l’editor del llibre, Jordi Olivera.
Res no serà igual és una novel·la amb una trama criminal ambientada en una zona deshabitada de la Garrotxa. S’inspira en les accions de defensa de la natura i de la vall i la vida de Rodrigo Gómez “Rodri”, un habitant de la zona que quedà sol defensant l’indret.
A la presentació no hi mancarà la intriga i ni els tocs d’humor. A part, Policarp ho acompanyarà d’anècdotes inèdites i imatges que il·lustraran els diferents espais de l’Alta Garrotxa i el protagonista.
Jordi Policarp a Res no serà igual també vol fer un homenatge a la natura, enfocat en aquest espai de la Garrotxa. Respecte a la presentació, aquesta havia de tenir lloc durant el mes de març, però a causa de la pandèmia va quedar suspesa.
Rodrigo Gómez “Rodri”
Rodrigo Gómez “Rodri” va néixer a Huelva el 1914 on va treballar de miner i de Guàrdia Civil, posteriorment es traslladà a Lleó on va aprendre l’ofici de paleta. Anys més tard, arribà a Catalunya i durant els anys 80 adquirí les ruïnes de Talaixà per a reconstruir-les i fer un refugi per als excursionistes. Morí el 26 de desembre de l’any 2000.
Jordi Policarp
Aquesta és la primera novel·la escrita per Jordi Policarp, un autor que viu entre Barcelona i Palafrugell. No obstant això, Policarp té un blog en el que parla de llibres. Decidí escriure el llibre quan va conèixer la història de Rodri en una visita a Talaixà, a la Vall de Sant Aniol.
Per últim, recordar que per a poder garantir les mesures de seguretat contra la COVID-19, l’aforament de l’acte és limitat. Així, cal fer reserva prèvia al telèfon 972 30 48 09 o a la Biblioteca de Palafrugell. Podeu escoltar l’entrevista íntegra al següent arxiu.