El palafrugellenc Nil Bussot puja al podi del supercross de Cuevas del Almanzora, a Almeria

Escrit per el 14 d'Agost de 2024

• Les proves es van celebrar dissabte passat a la localitat andalusa de Cuevas del Almanzora.

Fotografia: imatge d’arxiu

El pilot palafrugellenc Nil Bussot ha pujat al podi a les competicions de supercross celebrades a la població de Cuevas de Alamzora, a la província d’Almeria. Les proves es van celebrar dissabte, 10 d’agost.

Bussot va quedar tercer a la competició de la Triple Corona, seguit de José Antonio Butrón. La va guanyar el madrileny Xurxo Prol.

A més, el palafrugellenc va quedar segon a la competició Face to Face. Uns 3.000 assistents van seguir la final entre Butrón i Bussot.

La competició andalusa es va recuperar després d’anys de pausa per la pandèmia. La va organitzar l’entitat Moto Club Bajo Almanzora al circuit del Rincón de la Bonil.