Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


3 detinguts a Palafrugell en un nou cap de setmana de positius per consum d’alcohol i drogues

Escrit per el 4 de Febrer de 2020

  • Nou operatiu conjunt de la Policia Local de Palafrugell i els Mossos d’Esquadra en el que es van aturar un centenar de vehicles.
  • 16 positius per consum d’alcohol i 6 per consum de drogues. A més de dos comisos per tinença d’arma blanca.

La Policia Local de Palafrugell conjuntament amb Mossos d’Esquadra, el passat cap de setmana, van tornar a prendre el control dels accessos a un espai destinat a l’oci nocturn. De nou, l’objectiu era fer d’efecte dissuasori de conductes incíviques i, així mantenir la màxima seguretat a la zona i al municipi. L’operatiu va acabar amb 3 detinguts a Palafrugell en els diversos controls situats en llocs propers a la coneguda discoteca.

Per segon cap de setmana consecutiu la Policia de Palafrugell i els Mossos van desplegar un operatiu contra les conductes incíviques relacionades amb l’oci nocturn. El resultat final d’aquest desplegament va finalitzar amb el balanç de 3 detinguts. Un dels detinguts per un delicte contra la salut pública i els altres 2 perquè tenien una ordre de recerca judicial.

D’altra banda, es van detectar 3 infraccions per tinença de substàncies estupefaents i 2 comisos contra la protecció de seguretat ciutadana per tinença d’arma blanca.

Una vintena de positius en consum d’alcohol i drogues

D’altra banda, l’operatiu va acabar amb diversos positius per consum d’alcohol i drogues. Al llarg dels controls, pel que fa als test d’alcoholèmia, el balanç va ser de 10 alcoholèmies administratives detectades i 6 més que aniran per via penal. A més, es van també hi va haver 6 drogotest que van donar positiu.

Novament, amb aquesta actuació es considera que es va poder mantenir un alt nivell de seguretat al municipi. Al mateix temps, es recorda que cada vegada que sigui necessari se seguiran programant dispositius d’aquestes característiques per tal d’evitar que els esdeveniments vinculats a l’oci nocturn provoquin problemàtiques de civisme, així com que puguin comportar un risc per la seguretat o la convivència entre la ciutadania. Aquest és el segon control conjunt de Policia Local i Mossos. La setmana passada es van detectar una quarantena de positius. Aquest, malgrat que es van detectar menys positius, va acabar amb 3 detinguts a Palafrugell.


Opinions dels lectors
  1. Imma el 4 de Febrer de 2020 a les 22:15

    La meva modesta reflexio referent aquest desplegament policial i mossos és….i perque no es fa tambe durant els mesos d’estiu?? Tambe farien un bon feix de detinguts i sencions!….

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).