Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Il·luminen la zona d’esbarjo de gossos del Pi Verd

Escrit per el 18 de Desembre de 2019

  • Dos anys després d’inaugurar la única zona per a gossos de Palafrugell, l’Ajuntament hi ha instal·lat dos focus.

L’octubre del 2017 l’Ajuntament de Palafrugell inaugurava la primera zona d’esbarjo de gossos del municipi. Així doncs, aquesta setmana, més de dos anys després il·luminen la zona d’esbarjo de gossos del Pi Verd. El cost total de la millora ha estat de prop de 1.000€.

Pau Lladó, regidor de Serveis del consistori ha donat els detalls d’aquesta nova instal·lació, A més, també ha avançat que ja tenen previst fe runa nova zona d’esbarjo. Primer de tot, ha destacat que aquesta era una demanda que venia de lluny dels usuaris d’aquest espai.

D’altra banda, preguntat perquè s’ha trigat tant en fer aquesta millora, Lladó ho ha justificat explicant que primer volien veure com funcionava aquest primer espai per a gossos.

D’altra banda, Pau Lladó ha confirmat que l’Ajuntament ja té previst instal·lar una nova zona d’esbarjo per a gossos. Aquesta s’ubicarà a la zona del Barceló i Matas. En aquest sentit, aquest espai està lligat a les obres per a fer una nova zona d’aparcament en aquesta zona.

La porta de la pista del Mas Mascort

D’altra banda, aprofitant la presència de Pau Lladó a la sintonia de Ràdio Palafrugell també hem conversat al voltant d’una incidència que es va produir aquest passat cap de setmana. Una porta del pista esportiva del Mas Mascort va caure com es pot apreciar a la imatge.

Il·luminen la zona d'esbarjo de gossos del Pi Verd
La porta que va caure a la pista del Mas Mascort. Encara es desconeixen les causes.

Aquest fet va provocar un ferit. Un nen, segons l’informe policial va rebre un cop al cap i a la cintura, per aquest motiu va estar tres dies en observació. El fet, a més, va provocar molt de rebombori a les xarxes socials. En aquest sentit, Pau Lladó ha volgut puntualitzar que en cap cas, la caiguda de la porta, es va produir per un mal manteniment.

El mateix dilluns el problema es va arreglar i, fins que se sàpiga el perquè va caure la porta, aquesta està tancada.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).