Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Notícies de Palafrugell

Llegeix i descobreix totes les notícies de Palafrugell: l’actualitat i última hora del municipi, amb entrevistes, agenda, esdeveniments o actes. Expliquem tot allò que passa a Palafrugell, i som la referència informativa al municipi.

A més, els palafrugellencs ja saben quins seran els rivals de la fase.

Els palafrugellencs tenen nou punts d’avantatge respecte al Monells i el Sant Pere Pescador, el segon i tercer classificats, respectivament.

Fins i tot, el partit estaria disposat a incrementar el personal de l’Ajuntament de Palafrugell per fer-ho.

És la primera vegada a la història que les palafrugellenques jugaven a la Lliga Catalana Sènior femenina i han acabat setenes amb 34 punts.

L’objectiu és donar a conèixer el patrimoni dels camins de ronda en un recorregut total de 250 quilòmetres.

L’artista Núria Rossell va inaugurar-la pel Flors i Violes i es podrà veure fins a l’abril de l’any vinent.

El vermut electrònic previst per aquest dimecres 1 de maig a Llofriu es farà finalment als Ametllers, a Palafrugell. La pluja dels últims dies i la que es preveu per demà han obligat a fer el canvi d’ubicació. Es tracta d’un esdeveniment solidari que té lloc en el marc del Flors i violes. Combina música […]

S’ha canviat d’ubicació per falta de disponibilitat a la Bòbila. Obrirà les portes dissabte de 10 a 14 i 16 a 20.30 hores.

Avui al PalaSport hem celebrat amb en Joe Gou la classificació històrica de l’Handbol Garbí masculí per a la promoció d’ascens a Lliga Nacional. Amb en Jose Márquez hem parlat de la consecució virtual del títol de la 3a Catalana de futbol per part de la Sauleda A.D.. A manca de tres jornades, només els […]

El primer equip masculí va classificar-se per a la fase de promoció d’ascens aquest diumenge després de guanyar l’Handbol Poblenou.