Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Cinc denúncies per drogues i infraccions en bars de Palafrugell en un operatiu policial

Escrit per el 23 d'Octubre de 2024

  • Un operatiu conjunt a Palafrugell, amb participació dels Mossos d’Esquadra, la Policia espanyola i la Policia Local, va acabar amb 64 persones identificades i cinc denúncies per tinença de drogues
  • També es van aixecar quatre actes per incompliments en la normativa dels establiments. Els bars havien generat queixes veïnals per molèsties. La intervenció va comptar amb la unitat canina

Un operatiu conjunt dels Mossos d’Esquadra, la Policia espanyola i la Policia Local de Palafrugell va finalitzar amb la identificació de 64 persones i cinc denúncies per tinença de drogues. L’operació es va dur a terme el passat divendres 18 al vespre, en quatre bars del municipi que havien generat nombroses queixes dels veïns per sorolls i altres molèsties.

Durant els registres, es van aixecar quatre actes per incompliments de la normativa en els establiments, i dues citacions relacionades amb infraccions de la llei d’estrangeria. A més, l’actuació va comptar amb la col·laboració de la unitat canina de la Policia Local, especialitzada en la detecció de substàncies estupefaents.

L’objectiu de l’operatiu, que va ser coordinat entre els tres cossos policials, era garantir el compliment de la normativa i respondre a les queixes del veïnat, que acusava aquests locals de generar conflictes en la convivència de la zona.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).