Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


REPORTATGE: Els artistes palafrugellencs Rosa Aguiló i Matthieu Kowad exposen al festival Art i Gavarres a Llofriu

Escrit per el 22 d'Octubre de 2024

  • Els artistes de Palafrugell Rosa Aguiló i Matthieu Kowad participen en el Festival Art i Gavarres, un esdeveniment que uneix art i natura a l’espai natural protegit de les Gavarres
  • Les seves obres, creades en plena natura, s’inspiren en elements locals. El festival compta amb 16 artistes i les instal·lacions es poden visitar lliurement fins al pont de Tots Sants

Els artistes palafrugellencs Rosa Aguiló i Matthieu Kowad formen part de la nova edició del Festival Art i Gavarres, organitzat pel Consorci de les Gavarres. Aquest esdeveniment artístic, que posa en relació art i paisatge, té com a objectiu principal donar a conèixer l’espai natural protegit de les Gavarres. En total, hi participen 16 artistes que exposen les seves obres en diferents punts de la natura, amb instal·lacions que es poden visitar lliurement.

Rosa Aguiló, coneguda pel seu treball basat en la història i la cultura local, presenta una instal·lació inspirada en la llegenda de les dones d’aigua al safareig de Llofriu. L’obra evoca les ànimes de les dones que utilitzaven aquest espai per rentar roba, amb pedra pintada i materials metàl·lics que les simbolitzen.

Per la seva banda, Matthieu Kowad ha creat una obra basada en la pau i la intimitat que ofereix la natura. La seva instal·lació, ubicada a la clariana d’un bosc, consisteix en cercles concèntrics de branques que conviden els visitants a fer un viatge interior, amb un tamboret vermell al centre que representa un espai de reflexió.

El festival es pot visitar fins al pont de Tots Sants i no segueix horaris fixos, de manera que els visitants poden gaudir de les obres al seu ritme.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).