Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Club Hoquei Palafrugell guanya el primer partit de l’OK Lliga Plata (4-2)

Escrit per el 21 d'Octubre de 2024

  • El Club Hoquei Palafrugell ha guanyat el primer partit de l’OK Lliga Plata Sud per 4-2 contra el Lloret Vila Esportiva.

El Club Hoquei Palafrugell considera que van fer “un partit estrany” dissabte perquè, tot i la victòria, van deixar perdre diverses ocasions per marcar. És la valoració que fa l’entrenador, Cesc Linares, al PalaSport després de començar l’OK Lliga Plata Sud. Els palafrugellencs van sumar els tres primers punts de la temporada amb la victòria contra el Club Hoquei Lloret Vila Esportiva per 4-2.

L’equip de Cesc Linares va anar per davant del marcador la major part de la primera meitat. Biel Mir va estrenar-lo als primers cinc minuts. En declaracions a Francesc Solés, l’entrenador repassa les ocasions perdudes per marcar.

A la segona meitat, els lloretencs van capgirar la dinàmica en dos minuts de diferència. Aleix Pastor (28′) i Marc Font (30′) van dur l’1-2 desfavorable. Tot i això, cinc minuts més tard, els palafrugellencs van remuntar amb els gols de Gerard Pujol (35′), Eloi Matas (36′) i Jordi Mateos (42′).

Amb la victòria, el Club Hoquei Palafrugell és cinquè a la classificació amb la resta d’equips que també han guanyat la primera jornada. El dissabte, 26 d’octubre a les 18 hores jugaran el primer desplaçament a la pista del Club Patí Taradell, que aquesta setmana ha perdut 6-2 amb el Barça Atlètic.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).