Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El primer fòrum sobre polígons industrials de les comarques gironines es farà en el marc del Re_Palafrugell

Escrit per el 17 d'Octubre de 2024

  • Palafrugell acollirà el primer Fòrum UPIC de Polígons d’Activitat Econòmica de les comarques gironines el pròxim 25 d’octubre a l’Auditori Cap Roig
  • Marc Piferrer, regidor de promoció econòmica, destaca que l’esdeveniment serà un punt de trobada per impulsar els polígons industrials, amb la participació de líders empresarials i polítics com Agustí Serra i Jaume Fàbrega

Palafrugell es convertirà en l’epicentre dels polígons industrials de les comarques gironines el 25 d’octubre, amb la celebració del primer Fòrum UPIC de Polígons d’Activitat Econòmica a l’Auditori Cap Roig. L’esdeveniment comptarà amb la presència de figures destacades del món empresarial i polític, com Jaume Fàbrega, president de la Cambra de Comerç de Girona, i Agustí Serra, director general d’Ordenació del Territori de la Generalitat. Es farà en el marc de la tercera edició del Re_Palafrugell.

Segons ha explicat Marc Piferrer, regidor de promoció econòmica de Palafrugell, “aquest fòrum és una oportunitat per impulsar els polígons i treballar en projectes de sostenibilitat i innovació”. Ho ha explicat a l’Esmorzar de Ràdio Palafrugell.

El fòrum abordarà temes com les comunitats energètiques en polígons industrials i la transformació tecnològica, amb la participació de directius com Ferran Garrigosa, Verónica Kuchinow i Alexandra Colls.

Durant la jornada, també es lliuraran diversos reconeixements, entre ells al lideratge femení i la sostenibilitat ambiental. Juli Fernández, secretari general d’Economia i Finances de la Generalitat, serà l’encarregat de la cloenda.

La celebració del Fòrum UPIC a Palafrugell també s’emmarca dins de les activitats professionals del festival Re_Palafrugell, que inclou una agenda cultural i familiar per als dies posteriors, com ha detallat Piferrer. “Esperem que aquest esdeveniment ajudi a consolidar la nostra comarca com un referent per a les empreses que busquen un entorn tranquil i ben comunicat per establir-se”, ha afegit.

Programa del Fòrum UPIC

  • 9.00 h Acreditacions i registre
  • 9.30 h Benvinguda per Laura Millán (alcaldessa de Palafrugell), Carles Guilera (president UPIC) i Pol Fages (president de la Cambra de Comerç de Palamós)
  • 9.45 h Ponència “Evolució de l’economia gironina” a càrrec de Jaume Fàbrega
  • 10.15 h Taula rodona: “Avançant cap a una sostenibilitat efectiva als PAE”, moderada per Sílvia Solanellas, amb Ferran Garrigosa, Verónica Kuchinow i Josep Rosell
  • 11.00 h Esmorzar relacional
  • 11.30 h Taula rodona: “Transformant i innovant”, moderada per Ferran Rodero, amb Alexandra Colls, Jaume Guàrdia i Mateu Homs
  • 12.15 h Debat: “Activitat econòmica i territori: una nova mirada”, moderat per Georgina Vázquez, amb Joan Batlle, Jordi Codina, Josep Pagès i Agustí Serra
  • 13.00 h Reconeixements UPIC
  • 13.15 h Cloenda a càrrec de Juli Fernández
  • 13.30 h Aperitiu relacional

Aquesta primera edició del Fòrum UPIC s’integra dins de les activitats del festival Re_Palafrugell, que es durà a terme entre el 25 i el 27 d’octubre. El festival, en la seva tercera edició, inclou activitats per al públic en general, com l’espai benestar a la platja de Tamariu, on es faran classes de ioga, i una pedalada popular, així com tallers i activitats familiars a la platja de Llafranc.

Segons Marc Piferrer, “el Re_Palafrugell s’està consolidant com un esdeveniment clau, amb una doble vessant professional i familiar”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).