Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Avui comença el termini per a retornar l’import de les entrades de Kyle Eastwood

Escrit per el 14 d'Octubre de 2024

  • El concert del Festival de Jazz Costa Brava es va haver de suspendre per una avaria elèctrica que va afectar diferents zones de Palafrugell.

Avui comença el termini per a reclamar el retorn de les entrades del concert de Kyle Eastwood, que es va haver de suspendre per una avaria elèctrica. El fill del director de cinema Clint Eastwood havia d’actuar dissabte passat al Teatre Municipal de Palafrugell en el Festival de Jazz Costa Brava. Inicialment, es va posposar dues hores, però finalment es va acabar suspenent degut a la gravetat de l’avaria. 

Com es retornarà l’import?

Qui hagi comprat les entrades en línia a palafrugellcultura.cat, l’import es retornarà automàticament a la targeta que es va fer servir per fer la compra. Si a finals del mes d’octubre no s’ha rebut l’import, cal contactar al correu tiqueting@linkproduccions.com per a resoldre la incidència. 

Les entrades comprades a la taquilla del teatre, sigui en efectiu o targeta, es reemborsaran presencialment en el mateix mitjà de pagament. Les devolucions s’han de demanar de dilluns a divendres, de 10 a 13 hores. El període de devolució serà fins al 30 d’octubre. 

En cas de dubte, qui vulgui pot posar-se en contacte amb l’Àrea de Cultura al correu electrònic cultura@palafrugell.cat o al telèfon 972 61 11 72.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).