Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El FC Palafrugell busca els primers punts del curs i l’AD Sauleda seguir escalant

Escrit per el 11 d'Octubre de 2024

Els blanc-i-negres són cuers i encara no han puntuat aquest curs, mentre que els taronges són onzens al mateix grup i juguen els dos equips aquest dissabte. La Punxa CF també ho fa dissabte i el Mas Mascort FC diumenge.

Arriba la quarta jornada de 30 totals per als equips palafrugellencs. Al grup 1 de Segona Catalana, aquest dissabte a les 17h, el FC Palafrugell buscarà sumar els primers punts de la temporada en un derbi de proximitat al camp del Calonge UE.

Els blanc-i-negres carreguen amb tres derrotes consecutives en aquest inici de curs. Una dinàmica que el primer entrenador Sergi Luis Sepu afirma que ja estan treballant per canviar-la als entrenaments i que cada nova jornada tenen una nova oportunitat de puntuar:

Els blanc-i-negres han modificat la seva plantilla respecte al curs anterior / ALBA CABRERA

Per la seva part, al mateix grup 1 de Segona Catalana i també dissabte però a les 17:15h, l’AD Sauleda rebrà al Camp del Gregal al Ca l’Aguidó AD. Els taronges, que ja han aconseguit una victòria i un empat en el que va de curs i són onzens, volen continuar escalant posicions.

Al grup 2 de Tercera Catalana, La Punxa CF disputarà aquesta quarta jornada també dissabte a les 16:30h a domicili contra la Tordera CF. Els blaus són desens i jugaran contra el segon classificat, i també han conegut aquesta setmana que el pròxim 24 d’octubre a les 21h disputaran al Gregal el partit ajornat de la primera jornada rebent a l’Hostalric Atlètic.

D’altra banda, al grup 2 de Quarta Catalana, el Mas Mascort FC juga diumenge a les 17h al Gregal contra el Jafre UD. Un duel directe per la vuitena posició, ja que el rival és vuitè i els vermell-i-negres són novens.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).