Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Biblioteca de Palafrugell comença una temporada de Clubs de Lectura per a tots els gustos

Escrit per el 12 d'Octubre de 2024

  • La Biblioteca de Palafrugell arrenca una nova temporada de Clubs de Lectura, amb 30 sessions programades d’octubre de 2024 a juny de 2025.
  • Les temàtiques inclouen narrativa contemporània, dramatúrgia local i europea, escriptores catalanes i clàssics adaptats

Aquest mes d’octubre, la Biblioteca de Palafrugell inaugura una nova temporada de Clubs de Lectura amb una àmplia varietat de temàtiques per a tots els gustos. Fins al juny de 2025, s’han programat prop de 30 sessions, amb la participació de més de 15 ponents del món editorial, com escriptors, editors, traductors i llibreters.

Els Clubs de Lectura tractaran temàtiques diverses com la narrativa contemporània, coordinada per David Figarola i Sandra Bisbe, que ofereix una selecció dels escriptors més singulars del moment. També destaca el Club Llegir Teatre, una iniciativa dels Serveis de Biblioteques per difondre la dramatúrgia local i europea.

El Club Diàleg per la Igualtat, per la seva banda, posarà el focus en les escriptores més rellevants del panorama català, mentre que el cicle Imprescindibles de la Literatura Catalana, en col·laboració amb la Fundació Josep Pla, recuperarà i difondrà els autors més destacats en llengua catalana. A més, el Club de Lectura Fàcil, en col·laboració amb l’Oficina de Català de Palafrugell, oferirà tres sessions per introduir nous lectors a través de llibres clàssics adaptats.

Totes les activitats són gratuïtes i obertes al públic de Palafrugell i rodalies, amb l’objectiu de fomentar la lectura i crear un espai de reflexió literària en un ambient distès.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).