Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Neus Mar s’endinsa en el jazz llatí amb el projecte Latin Feeling

Escrit per el 8 d'Octubre de 2024

Després de l’èxit del seu espectacle “Dones a Sal”, Neus Mar s’endinsa en una nova aventura musical amb el projecte Latin Feeling, que combina la passió del jazz i la riquesa de la música llatina. Aquest nou camí artístic es presentarà el proper divendres, 11 d’octubre, a les 8 del vespre, en el marc del 30è Festival de Jazz Costa Brava. El concert tindrà lloc al Teatre Municipal de Palafrugell.

Acompanyada per una formació internacional de músics, Neus Mar aposta per una experiència musical plena de sentiment i energia. En parla a l’Així és la vida de Ràdio Palafrugell.

Neus Mar explica que aquest projecte va néixer de la insistència d’una persona propera que li va proposar sortir de la seva zona de confort i explorar el jazz.

Amb Abel Leyva al piano, Emilio Sánchez a la guitarra, Guillermo Calliero a la trompeta, Joni Aldunate al contrabaix i Gustavo Rabi a les percussions, el projecte aposta per una fusió de gèneres amb arranjaments originals que porten el jazz a nous territoris.

El repertori del concert inclou tant grans clàssics com noves peces. Combina peces conegudes com “Piel Canela” amb cançons menys populars que la cantant ha fet seves, com “Te Busco”.

Les entrades tenen un preu de 15 euros, però hi ha descomptes especials per a joves de Palafrugell, que poden adquirir-les per només 3 euros a la taquilla. També es hi ha descomptes del 20% per a jubilats, famílies nombroses, monoparentals i persones en situació d’atur.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).