Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Club Handbol Garbí juga a casa: el femení vol sumar els primers punts i el masculí torna d’una jornada de descans

Escrit per el 5 d'Octubre de 2024

  • Els dos partits seran al pavelló, al Garbí Arena, diumenge al matí.

Els primers equips del Club Handbol Garbí afronten una nova jornada. El femení buscarà sumar els primers punts de la temporada. En canvi, el masculí tornarà a jugar a casa després de la jornada de descans el cap de setmana passat. Els dos partits seran al pavelló, al Garbí Arena, diumenge al matí.

L’entrenador del primer equip femení, Xevi Salvador, es mostra confiat de sumar els primers punts. El diumenge a les 11 hores, les palafrugellenques rebran l’Handbol Terrassa Ricardo i Montse. El rival tampoc ha puntuat cap punt.

La setmana passada el Garbí va perdre 26-21 contra el Club Handbol Esplugues. A més, les rivals van perdre per la mínima (23-24) contra l’OAR Gràcia Sabadell Atlètic.

Per altra banda, el primer equip masculí torna a jugar després d’una jornada de descans. El diumenge a les 12.45 hores, rebran l’Akaimoto Handbol Cooperativa Sant Boi, que ha guanyat l’última jornada per 36-22 amb la Joventut Mataró. L’entrenador, Joe Gou, explica que mantenen bona part de la plantilla respecte a la temporada passada.

Els palafrugellencs van guanyar la primera jornada per 26-24 contra l’OAR Gràcia Sabadell Atlètic. Ara són setens a la classificació amb 2 punts.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).



Segueix llegint