Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’aparcament del Casal té un nou tancat per a residus comercials

Escrit per el 2 d'Octubre de 2024

  • Els comerços rebran una targeta que els permetrà accedir-hi les 24 hores del dia per llançar-hi paper, cartró, rebuig i envasos.

L’aparcament del Casal té un nou tancat per a residus comercials. Palafrugell ha començat una campanya per explicar als comerços com funcionarà el nou servei. L’objectiu és que hi puguin dipositar els residus de rebuig, penjadors i, esporàdicament, restes reciclables com envasos i cartró i que no puguin esperar-se a la recollida porta a porta. El tancat no servirà per als habitatges particulars.

Els comerços disposaran d’una targeta d’usuari, que lliurarà una educadora ambiental als comerços. A més, els recordarà com funciona l’aplicació “Palafrugell al mòbil” i com poden sol·licitar els serveis i consultes sobre residus d’una forma fàcil i ràpida. La targeta serà la que també els permetrà accedir a la deixalleria.

Els nous canvis s’han finançat amb els fons Next Generation. 7.500 euros han permès millorar l’aplicació de residus Palafrugell al mòbil i uns 9.500 per al tancat amb control d’accés i videovigilat del Casal.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).