El Club Handbol Garbí femení perd el desplaçament a la pista de l’Esplugues

Escrit per el 30 de Setembre de 2024

• L’equip entrenat per Xevi Salvador ha perdut els dos primers partits de la temporada.

El Club Handbol Garbí ha perdut 26-21 a la pista del Club Handbol Esplugues aquest diumenge, 29 de setembre al matí. L’entrenador del femení, Xevi Salvador, explica al PalaSport que “els va costar entrar en el partit”, tot i arribar al descans amb un marcador força empatat.

Salvador lamenta no saber aprofitar moments de superioritat.

L’entrenador explica que les rivals van separar-se al marcador, a partir del minut 20.

Salvador comenta que hi ha molt bona base i que “les jugadores són molt ambicioses perquè volen intentar ser com més amunt millor” a la classificació.

Les palafrugellenques rebran l’Handbol Terrassa Ricardo i Montse el diumenge, 6 d’octubre a les 11 hores. Els dos equips continuen sense puntuar a les dues primeres jornades.