Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Club Hoquei Palafrugell renova l’acord amb el SERME per la temporada 2024-2025

Escrit per el 26 de Setembre de 2024

  • L’acord amb el Servei de Rendiment i Medicina Esportiva de l’Hospital de Palamós arriba al seu desè any, assegurant la cobertura medicoesportiva a l’equip de l’OK Lliga Plata

El Club Hoquei Palafrugell ha renovat, un any més, l’acord de col·laboració amb el Servei de Rendiment i Medicina Esportiva (SERME) de l’Hospital de Palamós, reafirmant el seu compromís amb la salut i el benestar dels seus jugadors per a la temporada 2024-2025. Aquesta col·laboració, que ja arriba al seu desè any, ofereix una cobertura medicoesportiva de primer nivell durant tots els partits de competició de l’OK Lliga Plata que es disputin al pavelló de Palafrugell.

El conveni no només preveu l’atenció mèdica durant els partits, sinó que també inclou revisions mèdiques de pretemporada, assegurant que els jugadors del primer equip estiguin en òptimes condicions físiques abans de començar la temporada. El SERME, format per un equip de professionals en medicina esportiva, traumatologia, cardiologia i altres especialitats, serà l’encarregat de gestionar totes les demandes mèdiques que sorgeixin de la pràctica esportiva.

L’acte de signatura de l’acord ha tingut lloc aquest matí a Palamós, amb la presència de Francesc Borrell, president del Club Hoquei Palafrugell, i Montse Garcia, Gerent de la Fundació Hospital de Palamós. També hi han assistit Juan Manuel Huerta, director de l’Àrea Mutual i Privada de l’Hospital, i Daniel Ruiz, membre de la Junta del Club.

Amb aquest acord, el Club Hoquei Palafrugell es manté fidel al seu objectiu de garantir les millors condicions medicoesportives per als seus jugadors, consolidant-se com un referent en la gestió esportiva al Baix Empordà.

Imatge: Serveis de Salut Integrats Baix Empordà 

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).



Segueix llegint