Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Comença la temporada 2024-25 de futbol a Ràdio Palafrugell

Escrit per el 20 de Setembre de 2024

Els quatre equips de futbol de la vila arrenquen una nova temporada: El FC Palafrugell i l’AD Sauleda jugaran al grup 1 de Segona Catalana, La Punxa CF al grup 2 de Tercera Catalana i el Mas Mascort FC al grup 2 de Quarta Catalana

Aquest cap de setmana torna el futbol a Ràdio Palafrugell. Els quatre equips palafrugellencs inicien la seva temporada en les seves respectives categories. Pel que fa al FC Palafrugell, els blanc-i-negres juguen un segon any consecutiu al grup 1 de Segona Catalana. Sergi Luis Sepu i Juanito Paez confirmen la seva tercera temporada dirigint un conjunt que jugarà la primera jornada d’aquest curs aquest dissabte a les 16h al camp de l’Abadessenc CE, i per al nou any ha perdut jugadors de referència dels darrers anys amb la retirada de l’Eloy Gamez i les baixes de Marc Romero, Toni Martínez o Arnau Ruiz, entre d’altres.

Però, com comenta Sepu, el club també ha promocionat jugadors juvenils i ha fet noves incorporacions per configurar una plantilla renovada i amb ganes de ser un equip fort de la categoria:

Només sis jugadors de la temporada anterior continuen a l’equip / ALBA CABRERA
Brian Perujo, Mussa Jawo y Ayoub El Kassoiri són els nous capitans / FC PALAFRUGELL

Per la seva part, l’AD Sauleda acompanyarà al FC Palafrugell al grup 1 de Segona Catalana. El conjunt taronja estrena categoria en haver guanyat l’any passat la lliga a Tercera Catalana i també tenen un nou entrenador, Xevi Bonet, amb l’objectiu que l’equip mantingui la nova categoria. Aquest dissabte a les 17h, l’AD Sauleda comença la temporada rebent al Camp del Gregal a l’Sporting-Vidrerenca CEF, justament l’altre equip del grup que també acaba d’ascendir aquest curs.

D’altra banda, per segona temporada consecutiva, La Punxa CF jugarà al grup 2 de Tercera Catalana. El conjunt blau haurà d’esperar en arrencar el curs perquè el seu partit al Gregal contra L’Hostalric Atlètic ha estat ajornat. I al grup 2 de Quarta Catalana disputa la seva tercera temporada el Mas Mascort FC. Els vermell-i-negres juguen aquest dissabte a les 17:30h al camp del Medes-L’Estartit FC.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).