Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El nou entrenador de la Sauleda, Xevi Bonet, prepara el debut a la Segona Catalana

Escrit per el 18 de Setembre de 2024

  • Aquest any s’han marcat l’objectiu de mantenir la nova categoria.

El nou entrenador de l’AD Sauleda, Xevi Bonet, ja prepara el debut a la Segona Catalana aquest cap de setmana. En declaracions al pòdcast PalaSport de Rafel Corbí, avança que l’objectiu que s’han marcat és mantenir la nova categoria. I si ho fan, ja decidiran els nous horitzons les següents temporades.

Bonet destaca que “és un repte” l’ascens que han d’afrontar.

Les últimes setmanes, el club ha anunciat a les xarxes socials els fitxatges d’Oscar Ruiz i Moha Belghazi amb experiència a la Segona Catalana i Albert Cantero per aportar velocitat i desequilibri per banda. A més, ha tornat Alejandro Cardona i han renovat Xavi Mora i Ignasi Pastor.

Explica que, en algunes ocasions, els ha costat sumar nous jugadors.

Xevi Bonet ha passat per diversos equips de futbol base. Havia entrenat l’Aro, el Guíxols, el Figueres, l’Olot o el Girona, entre altres. Ara ha volgut fer el pas al futbol amateur.

Bonet treballa a l’àrea d’Educació de Palafrugell.

L’equip taronja s’estrenarà dissabte, 21 de setembre a les 17 hores a la Segona Catalana. Jugarà a casa, al Gregal, contra l’Sporting-Vidrerenca. Una hora abans, el Futbol Club Palafrugell es desplaçarà al camp del Club Esportiu Abadessenc.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).