Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Laura Millán, futura alcaldessa de Palafrugell: “El projecte ja el tenim marcat, però el canvi es notarà més en la manera de fer”

Escrit per el 29 d'Agost de 2024

La futura alcaldessa de Palafrugell assegura que les línies de treball del seu govern no canviaran després del relleu previst per a principis d’octubre. Laura Millán ha passat per Ràdio Palafrugell minuts després que s’ha confirmat que ella serà qui el PSC proposa per a substituir Juli Fernández després de la seva dimissió. Millán assegura, però, que la seva alcaldia serà diferent a la del seu predecessor perquè les seves “formes de ser son diferents”.

Millán ha explicat que el ple en què assumirà l’alcaldia serà el 8 d’octubre. La setmana que ve està prevista l’assemblea del PSC que ratifiqui la decisió.

Millán ha explicat que el projecte del PSC al govern va quedar clar al seu programa electoral i ratificat al pacte amb Som Gent del Poble. Per això, descarta canvis substancials a les polítiques.

Assegura, però, que canviarà la manera de fer la política, “perquè som persones diferents”, diu.

Millán va entrar en política el 2019, quan es va oferir a Juli Fernández per anar a la llista. Aleshores ho va fer com a independent, i més tard es va fer militant socialista.

Ara, s’hauran de distribuir les seves actuals regidories i les de Fernández, perquè Millan assegura que vol tenir dedicació plena a l’alcaldia.

Milán ha respost a les crítiques que ha fet Esquerra Republicana sobre la forma d’anunciar el relleu a l’alcalida. El regidor republicà Marc Casanovas ha qualificat de “greu” que s’utilitzin “canals institucionals per anunciar decisions de partit”.

Millán creu que el comunicat que s’ha fet no té cap “contingut partidista”.

Etiquetes

Opinions dels lectors
  1. Carles Garcia el 30 d'Agost de 2024 a les 12:00

    Pot ser, tot massa precipitat. 2019? Palafrugell no és fàcil de gestionar i menys aquesta legislatura. Amb un pre-cuinat del PSC local no n’hi ha prou. Cal meditar-ho.

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).