Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


AGENDA: Comencen els actes de la Festa Major de Llafranc aquest cap de setmana

Escrit per el 23 d'Agost de 2024

  • Entre les activitats, hi haurà la travessia a la badia, una cercavila, una jornada castellera, sardanes i activitats infantils, entre altres.

Els actes de la Festa Major de Llafranc començaran aquest dissabte i duraran una setmana. Entre les propostes, hi haurà la travessia a la badia, una cercavila, una jornada castellera, sardanes i activitats infantils, entre altres.

N’ha parlat Rita Ferrer de la Coral Nit de Juny a Ràdio Palafrugell.

La primera activitat serà la travessia a la badia el dissabte, 24 d’agost a les 11 hores. A les 18 hores, hi haurà una cercavila de disfresses i batucada pels carrers del poble.

El diumenge, 25 a les 12 hores, la Colla Castellera de Figueres farà una demostració i, a la tarda, entre les 18 i 21 hores, tindrà lloc una gimcana cultural i familiar al pont de la Riera.

El dimecres, 28 a les 21.30 hores, hi haurà el concert de Santa Rosa a càrrec de la Coral Nit de Juny. Serà a l’Església. I, l’endemà, el dijous, 29 a les 19 hores, se celebrarà un concurs de dibuix per als infants al pont de la Riera.

El divendres, 30 a les 18 hores, es farà una xocolatada popular al pont de la Riera i, després, a les 19 hores, la ballada de sardanes amb la Cobla La Principal de Banyoles.

El concert de jazz del Trio Tico al pont de la Riera de Llafranc serà el dissabte, 31 a les 22 hores. Els actes estan organitzats per l’Associació Cypsele de Veïns de Llafranc i l’Associació de Veïns i Amics de Llafranc. La missa de Santa Rosa a l’església tancarà els actes diumenge, 1 de setembre a les 12 hores.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).