Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


AGENDA: Tot a punt per a la Festa Major de Llofriu 2024

Escrit per el 21 d'Agost de 2024

Llofriu ja ho té tot a punt per a la seva Festa Major 2024. De divendres a diumenge, l’associació de veïns del nucli ha organitzat diverses activitats familiars, festives, havaneres i sardanes, entre d’altres.

L’Èlia, de la comissió de Festes de l’Associació d’Amics i Veïns de Llofriu, convida tots els palafrugellencs a anar-hi.

La festa començarà divendres amb una activitat cultural a les 19.00 h al Centre Cultural Bassa Rocas, on es durà a terme la Ruta Josep Pla a Llofriu, una passejada guiada pels llocs emblemàtics de la vida i obra de l’escriptor. Aquesta ruta té un cost de 9,00 €, amb descomptes disponibles per a determinats col·lectius, i cal reservar prèviament.

La jornada continuarà amb la Festa Jove, a partir de les 22.00 h, amb les actuacions de Radikal Combo, DJ Ivan GC, DJ Félix Torra i DJ Marc Dunjó.

Dissabte, la festa seguirà amb diverses activitats per a tots els públics. A les 18.00 h, es disputarà un partit de futbol amistós entre la Selecció Amics de Llofriu i la Selecció Amics de Bolívia. Al mateix temps, hi haurà un espectacle de màgia amb David el Mag, seguit d’una xocolatada amb coca, gràcies a la col·laboració del Restaurant Sala Gran i la Fleca Hereu.

La nit de dissabte inclourà una botifarrada popular a les 21.00 h, seguida d’un concert d’havaneres amb el grup Les Anxovetes. Els tiquets per a la botifarrada tenen un preu de 15,00 €, amb un descompte per als socis de l’Associació de Veïns. L’aforament és limitat, i cal reservar amb antelació.

Diumenge, el darrer dia de la Festa Major, començarà amb la 3a Jornada Girobitlla a les 10.00 h, organitzada pel CBC Llofriu, seguida de l’ofici solemne a l’Església de Llofriu a les 10.45 h, amb la participació de la Coral Nit de Juny, que també oferirà un mini-concert al final de la cerimònia.

La tarda de diumenge inclourà una audició de sardanes a les 19.00 h a càrrec de la Cobla Mediterrània. La festa es clourà amb el tradicional Ball de Vetlla a les 21.00 h, amb l’actuació de la Betty Orquestra.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).



Segueix llegint