Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Biblioteca de Palafrugell i el Cine Club Garbí projecten “Boom Boom” de Rosa Vergés

Escrit per el 19 d'Agost de 2024

  • La presentació serà dimecres a dos quarts de set de la tarda al Teatre Municipal de Palafrugell.

La Biblioteca de Palafrugell i el Cine Club Garbí projectaran Boom Boom al Teatre Municipal el dimecres, 21 d’agost a les 18.30 hores. És una pel·lícula de l’any 1990, dirigida per la catalana Rosa Vergés. Després, hi haurà un col·loqui entre la directora i el divulgador cultural Guillem Terribas.

La pel·lícula presenta les històries de desengany amorós de la dentista Sofia i el sabater Tristan. Gràcies a l’amic Àngel, tots dos es trobaran i aniran a prendre un còctel, que els farà oblidar la promesa de no enamorar-se més. Ho explica Guillem Terribas.

La pel·lícula va comptar amb un càsting reconegut.

Rosa Vergés va guanyar un Goya com a millor directora novella i enguany ha estat reconeguda als premis Gaudí.

Vergés també ha dirigit la comèdia romàntica Souvenir de l’any 1994, el telefilm Tic Tac del 1997 i produït per TV3 o bé, el documental L‘eixample Cerdà: Illes en xarxa de l’any 2009, entre altres.

Rosa Vergés va néixer a Barcelona l’any 1955, però ha passat llargues temporades a Palafrugell perquè el seu pare era Josep Vergés, editor de Destino, l’editorial de Josep Pla.

La seva mare és l’escriptora Carme Coma.

El col·loqui serà dimecres a dos quarts de set de la tarda al Teatre Municipal. De fet, però, no serà la primera vegada que Terribas i Vergés presenten Boom Boom a Palafrugell perquè ja ho van fer quan es va estrenar.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).