Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Rosa Ribas presenta “Peces abisales” a la Nollegiu: s’estrena en una novel·la escrita en primera persona

Escrit per el 9 d'Agost de 2024

  • La presentació de Peces abisales serà a la Nollegiu Mediterrània dissabte a les set de la tarda.

L’escriptora Rosa Ribas presenta el seu primer llibre escrit en primera persona. Ho farà el dissabte, 10 d’agost a les 19 hores a la Nollegiu Mediterrània. Fins ara, l’autora nascuda al Prat de Llobregat havia publicat novel·la negra, però Ribas necessitava un canvi d’estil. A Peces abisales reflexiona sobre què és escriure, quan comença a fer-ho i quins són els seus referents.

Ribas explica que, tot i canviar d’estil, ho va “escriure d’una forma molt fluïda i natural”.

El títol del llibre fa referència als peixos abissals, que viuen a la profunditat del mar. És una metàfora sobre l’introspecció que fa l’autora.

Ribas afegeix que el títol va “arribar sol”.

Tot i la reflexió personal de Rosa Ribas, l’autora explica que tracta temes universals i que els lectors s’hi podran sentir reflectits. Tampoc hi falten els tocs d’humor.

Altres propostes culturals aquesta setmana a la Nollegiu

Per altra banda, el divendres, 9 d’agost a les 19 hores Mar García Puig presentarà La història dels vertebrats. Va ser la guanyadora del Premi Ciutat de Barcelona i Premi Nollegiu 2023, escollit pels no lectors en consulta pública.

El diumenge, 11 d’agost a les 11.30 hores la Nollegiu farà un taller infantil de jocs i enigmes. Ensenyaran els animals del mar i construiran mòbils d’espècies marines. Hi col·laborarà Zahori Books.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).