Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Álvaro Soler torna a casa, al Cap Roig, abans de continuar la gira per Europa

Escrit per el 7 d'Agost de 2024

  • L’artista de Sant Cugat del Vallès ha recuperat grans èxits com “El mismo sol”, “La cintura” i “Sofía”, entre altres.

Crònica de Rita Valero i Ferran Castelló

Álvaro Soler és un dels referents del pop llatí arreu d’Europa i així ho ha demostrat aquest dimarts a la nit al Cap Roig Festival. El cantant de Sant Cugat del Vallès ha recuperat els grans èxits de la seva trajectòria, entre ells, “El mismo sol”. De fet, la cançó ens fa recordar que el temps passa molt de pressa perquè l’any vinent farà deu anys que sonava arreu d’Europa.

L’alegria que desprèn la música d’Álvaro Soler va fer que el públic s’aixequés ràpidament. La banda, tota vestida de blanc, va començar a preparar l’ambient per la sortida triomfal de l’estrella de la nit. Soler va començar amb “Candela”, “La libertad” i “El mismo sol”.

Després de l’inici potent, Soler va dedicar unes paraules a la seva família, que era entre el públic. A més, també hi havia alumnes i professors del Col·legi Alemany de Barcelona, on havia estudiat. De fet, tot i ser un artista de casa nostra, aquest estiu es deixa veure poc per aquí. El concert de Calella va ser l’únic arreu de l’estat espanyol de la gira “Más que verano tour”. Tres dies abans havia actuat a Alemanya i ho tornarà a fer divendres. Soler té molts fans arreu d’Europa, tal com ho va demostrar un públic força estranger al Cap Roig.

Álvaro Soler actuant al Cap Roig Festival

Per aquest motiu, es va posar nostàlgic tot recordant els dies que havia passat a la Costa Brava. A més, amb l’atmosfera de la cançó “Te imaginaba”, va explicar que havia estat pare fa poc i va dedicar unes paraules a la seva dona i a totes les mares.

Entre els èxits que hi va cantar, tampoc hi va faltar “Muero”, “A contracorriente” i “Alma de luz”, una cançó que va interpretar per primera vegada a Pedralbes, a Barcelona, durant la pandèmia de covid. Hi reflecteix els diferents orígens que pot tenir una persona. Ell és de pare alemany i mare catalana, però va anar a viure a Tòquio quan tenia deu anys.

La delicadesa va continuar amb la versió d'”Another love” de Tom Odell, amb la lletra en anglès i la tornada en castellà. I no ho va fer sol a l’escenari. Va acompanyar-lo el duet Eva Sola, format per Eva Menéndez i Albert Solà.

Tot i això, “Oxígeno” va tornar a fer vibrar el Cap Roig i va continuar amb “Magia”, “Para vivirla”, “Despierto” i “Déjala que baile”, a ritme de salsa. I d’aquesta manera va acomiadar-se, però el públic no en tenia prou. I era evident. Faltaven grans temes com “Sólo para ti”, “La cintura” i “Sofía”. Álvaro Soler és un cantant proper i es va notar. Fins i tot, va fer-se una fotografia amb el mòbil d’una fan i va signar autògrafs des de dalt de l’escenari.

Álvaro Soler i tota la seva banda van emocionar i fer ballar els, més o menys, dos mil assistents. Si no hagués explicat que havien perdut els instruments durant el viatge en avió i els havien llogat a correcuita sense poder assajar gaire, en cap moment ens ho hauríem imaginat.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).