Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


SOS Costa Brava arrenca a Calella la campanya “Construir és destruir”

Escrit per el 4 d'Agost de 2024

La federació SOS Costa Brava ha presentat aquest cap de setmana la nova campanya ‘Construir és destruir’ al passeig del Canadell, a Calella de Palafrugell. A l’acte s’ha fet una acció reivindicativa d’activistes de l’entitat per escenificar el que consideren “la greu situació en la qual es troba el litoral gironí, davant de les nombroses amenaces de projectes urbanístics i del nou allau d’aprovacions de plans i projectes”. Per això, demanen que s’aturin noves urbanitzacions i es modifiqun els plans urbanístics municipals.

Aquest dissabte al matí, els membres de SOS Costa Brava han fet d’actors i han simulat la visita d’un magnat de la construcció disposat a transformar tota la costa amb nous edificacions, i que rebia la contestació de manifestants ecologistes.

Segons SOS Costa Brava, han escollit Calella de Palafrugell per fer la presentació de la campanta per tots els projectes que han passat al ple municipal aquest últim any: la muntanya de Sant Sebastià, l’hotel d’Aigua Xelida o els Jardins Rubió i Tudurí de Calella. Ho explica la seva presidenta, Irene Gisbert.

I explica que la campanya busca conscienciar la població.

La campanya posar en marxa el dia que SOS Costa Brava feia sis anys.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).