Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Angel Martín obre el Festival Salat de Sant Feliu a l’Espai Port

Escrit per el 6 de Juliol de 2024

Ángel Martín ha presentat el seu espectacle “Punto para los locos” en el marc del cicle Salat dins del Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols. Més d’un miler de persones han assistit a aquesta actuació, que ha combinat humor quotidià amb reflexions sobre la salut mental.

L’humorista ha abordat temes com la vergonya, la por, les angoixes i la impaciència. Ha convidat els assistents a riure’s de les seves pròpies inseguretats i a posar un altre “punt per als bojos” al marcador de la vida. Al llarg de l’espectacle, Ángel Martín ha utilitzat la seva experiència personal travesssant una malaltia mental com a punt de partida per parla de la salut i de la vida.

Es tracta d’un espectacle que està triomfant, i de quina manera. La gira el durà per punts de tot l’Estat. Fins i tot té programat un monòleg a l’estadi Wizink Centre de Madrid. Segurament és la seva habilitat per connectar amb el públic que ha patit una malaltia mental com la seva el que el fa proper i ser, fins i tot, un referent que explica amb paraules allò que senten milers de persones però que no poden expressar.

El Festival Salat s’ha consolidat com un dels esdeveniments humorístics més rellevants de les comarques de Girona. Enguany celebra la seva quarta edició, i és l’encarregat de dur l’humor al Festival de la Porta Ferrada. Després de l’èxit de l’any passat, amb 12.000 entrades venudes, la nova edició del Salat espera continuar superant les expectatives.

Aquest divendres, Julen Axpe ha presentat “Furgonólogo” als carrers de Sant Feliu. A la Sala Las Vegas, Andreu Casanova ha portat “Tinder Sorpresa”, un monòleg que explora el món de les aplicacions per lligar amb un toc còmic. I al Teatre Auditori Narcís Masferrer, Charlie Pee ha presentat “Mamasita”, el seu primer espectacle en solitari, ple d’anècdotes personals i humor.

El dissabte 6 de juliol, el Festival Salat a la Sala Las Vegas, on Txabi Franquesa presentarà l’espectacle “Escocía”. I al Guíxols Arena, Facu Díaz i Miguel Maldonado oferiran el seu xou “¡Por fin juntos!”.

El diumenge 7 de juliol, al Teatre Auditori Narcís Masferrer, Grison Beatbox presentarà l’espectacle “En bucle”. I, per acabar, al Guíxols Arena, l’espectacle “Mentes Peligrosas” comptarà amb Ana Morgade, Silvia Abril, David Cepo i JJ Vaquero.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).