Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Les platges de Llafranc i Tamariu tindran una barana per facilitar l’accés a l’aigua

Escrit per el 13 de Juny de 2024

•    L’objectiu és complementar les platges amb elements més accessibles per a tothom.

Les platges de Llafranc i Tamariu tindran aquest estiu una barana per facilitar l’accés a l’aigua.

Aquesta és una de les novetats a les platges per aquesta temporada, on s’instal·len unes baranes d’acer inoxidable a la vora del mar a la platja de Llafranc i a la de Tamariu. La barana es complementa amb la línia de vida per tal de facilitar l’accés al bany de les persones amb problemes de mobilitat.

A Twitter, el portaveu de Junts per Palafrugell ha reivindicat que la mesura es duu a terme després d’una moció del seu partit.

https://x.com/dmartin_rojas/status/1801235124060606928?s=46

D’altra banda, durant el mes de maig l’àrea de Serveis de l’Ajuntament de Palafrugell ha instal·lat i posat a punt els serveis per la temporada d’estiu a les platges de Calella de Palafrugell, Llafranc i Tamariu.

S’han instal·lant diferents elements com ara papereres, indicadors, passeres, lavabos, casetes pels llocs de socors i línies de vida.

Aquests serveis estan operatius des de principis de juny, coincidint amb el començament del servei de socorrisme a les platges, que s’ha iniciat durant els dos primers caps de setmana del mes, i que a partir del 15 de juny es prestarà durant tots els dies de la setmana, de les 11 del matí fins a les 7 de la tarda. Pel que fa a les baranes, la de Tamariu s’instal·larà a principis del mes de juliol.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).